Nagyszabású születésnapi bulira készül a rukkola.hu, a közösségi könyvcserélő portál. Július 11-én 18 órától, a wndrlnd romkocsmába szervezett első szülinapjukon koncertekkel és rengeteg ajándékkal várják a közönséget. A rukkola tavaly július 10-én indult, azóta húszezres felhasználószámot ért el és élő közösségi életet teremtett a könyvek körül.

A születésnapi buli fő attrakciója három zenekar - a Hippikiller, a Mocsok 1 Kölykök és a We Are Rockstars - fellépése lesz fél nyolctól. Hajnalig pedig DJ Matek Márk zenél. 

Mivel a rukkola filozófiájának alapját az adás öröme adja, így természetesen a saját születésnapjukon is ők adnak ajándékot. A Libri, az Agave, az Ad Astra, a Móra, a HVG könyvek és az Atlantic Press kiadó jóvoltából eddig összesen száz könyv gyűlt össze, hogy azokat a bulin ünneplők mind megnyerhessék. De készülnek rukkola mintás bögrék is, amiket az első ötven érkező kap. Az esemény főszponzorának, a prosecco.hu-nak köszönhetően pedig többszáz üvegnyi Spritzzoso várja a résztvevőket.

Az esten a Fiatal Írók Szövetsége is képviselteti magát, Borbáth Péter, Csepregi János, Nemes András és Molnár Illés olvas fel egy-egy részletet kedvenc könyvéből. A koncertek után pedig a Hármas Könyvelés podcast jelentkezik a helyszínen élőben. Az est házigazdája Baksa-Soós Attila író, zenész.

Időpont: július 11. 18:00
Helyszín: wndrlnd, Margitsziget

A belépés ingyenes.