Ira Levin első, az Agave kiadónál kiadott műve a Rosemary gyermeke lesz, ami Chuck Palahniuk előszavával a 2014-es Könyvhétre jelenik meg.

Az 1929 és 2007 között élő Levint a pszichothriller utolsó nagy öregeként tartják számon, aki műveivel olyan írókat inspirált mint Stephen King vagy Chuck Palahniuk. Illetve sokan úgy gondolják, hogy a horrorfilmek olyan klasszikusai mint az Ómen vagy az Ördögűző sem jöhettek volna létre az ő művei nélkül.

A Rosemary gyermeke, amelyből Roman Polanski forgatott egy Oscar-, és Golden Globe-díjas filmet, huszonhárom évvel ezelőtt jelent meg először magyarul, akkor Rosemary gyermeket vár volt a címe. Ennek a kötetnek hosszú idő után,  az eredeti megjelenés után 30 évvel érkezett folytatása, a Rosemarynek nagyfia van

A Rosemary gyermekét követi az Agave terveiben a Dr. No-t és a Szép új világot ötvöző disztópia, a This Perfect Day kiadása, ami a szerző egyetlen, magyarul máig nem olvasható műve. És ezt sorban követi a többi regény, például a Stepfordi feleségek, A brazíliai fiúk és a Sliver. A szerzőnek egyébként mind a hét regényét adaptálták, néha olyan egészen különös műfajokba is, mint az első regényéből, a Halálcsapdából készült thrillerkomédia, ami a Broadway leghosszabban futó előadása volt ebben a műfajban. A legutóbbi adaptáció az NBC minisorozata, ami a Rosemary gyermekét vette alapul. Ezt május 11-én kezdik vetíteni.