Az amerikai Office című tévésorozat sztárja, B. J. Novak könyvet írt, kollégáival pedig nagyon vicces előzetest készített hozzá. Videó a folytatásban!

A történet szerint Novaknak elege lesz abból, hogy az igazán értelmiségi (fekete-fehér filmen, egy kávéházban, cigarettafüstben francia filozófusokat franciául megvitató) személyek semmibe veszik őt, mert csak egy sorozatszereplő, és emiatt még álmai nőjéhez sem tud közelebb férkőzni. Ezért elhatározza, hogy ír egy novelláskötetet, amivel beülhet az áhított asztaltársasághoz. 

Szerelmét, a történet elején éppen  könyve megjelenését ünneplő írót Mindy Kaling alakítja, aki szintén az Office-ban játszott, és a vicc az, hogy ez a könyv tényleg megjelent és tényleg Mindy Kaling írta, csak kicsit filozofikusabbá tették a címét. Abból, hogy Is Everyone Hanging Out Without Me?, az lett, hogy Is It Existentially Possible That the World Hangs Out In My Absence?.

Persze további, sokkal könyebben kódolható poénok is vannak, és a csattanó sem hiányzik. A One More Thing februárban jelenik meg, és ha olyan jól sikerül, mint ez a kisfilm, akkor nem lesz vele gond.

Via Mentalfloss