A Dörmögő Dömötört, a Pókembert, a Garfieldet egy ideig még biztosan megtaláljuk az újságosoknál, távolabbi jövőjük bizonytalan, az Elle magazint viszont már biztosan átveszi egy másik kiadó. A magazinokat kiadó, 1988 óta működő Adoc-Semic Kiadói és Nyomdai Kft. 108 millió forint veszteséget halmozott fel, a cég végelszámolás alatt.

A Gazdasag.hu információja szerint megszűnik az Adoc cégcsoport, végelszámolás alatt áll az Adoc-Semic Kiadói és Nyomdai Kft., az Adoc Interprint Nyomdai Kft. és az Adoc Vagyonkezelő Kft. Az Adoc-Semic adja ki a Dörmögő Dömötör, a Garfield, a Zseb-Garfield, az Óvodai Nevelés, a Tanító, a Star Wars, a Pókember, az Elle és az Elle Dekor című magazint, 2009-ig a Kretént is.

A kiadónál azt az információt kaptuk, míg a végelszámolási folyamat tart, a kiadványok megjelennek, még dolgoznak a következő lapszámokon.

A magyar piacon 2001 óta jelenlevő Elle női magazint és az Elle lapcsaládot más kiadó veszi át. A licenszjogok birtokosa úgy döntött, hogy 2011 januárjától más kiadóra ruházza a 2010 végén lejáró kiadási jogokat. Az Elle magazin licensztulajdonosa, a Lagardere Active Media francia cég a teljes nemzetközi magazin-portfólióját értékesíti. A Metropol értesülései szerint a lehetséges vevőjelöltek között van az amerikai Hearst cég is, amely 1997 óta működtet kiadót hazánkban a Sanoma céggel a Cosmopolitan kiadására. A Hearstnek a megállapodás szerint január 30-ig exkluzív tárgyalási joga van a a Lagardere teljes nemzetközi sajtó és magazin üzletága készpénzben történő megvásárlására - adta hírül a Metropol. A Lagardere magazin üzletága 2009-ben több mint 480 milliárd forintnak megfelelő eredményt ért el. Az új kiadó személyéről a francia jogtulajdonos később ígért hivatalos tájékoztatást.

Az Adoc-Semic Kft. eredményei jelentősen romlottak 2009-ben az egy évvel korábbi adatokhoz képest. A társaság 2009-es évet 108 millió forint veszteséggel zárta. Egyedül a vagyonkezelő társaság tudott nyereségesen működni, ugyanakkor az Adoc Vagyonkezelő ellen végrehajtást rendelt el az APEH - áll a Gazdasag.hu honlapon.

Az Adoc-Semic Kft. 1988 januárjában kezdte meg kiadói tevékenységét Semic Interprint néven. Kezdettől fogva fontos szerepet töltött be a magyar nyelvű képregénykiadásban, itt jelentek meg folytatásban a Batman-, Superman-, Pókember-, X-Men-, Transformers-, Star Wars-képregények.

A Dörmögő Dömötör gyermekmagazin 1957-től jelenik meg, kezdetben az Állami Ifjúsági Lapkiadó gondozásában, 1990-ben a Lutra Kiadó, 1993-ban pedig az Adoc-Semic vette át. Az újság nevét egy régi mesefigurától, Sebők Zsigmond Dörmögő Dömötör nevű mackójától kölcsönözték. A több mint félszáz éves múltra vissztekintő lapba írt Weöres Sándor, Kányádi Sándor, Csukás István, Lázár Ervin, grafikusai közt megtaláljuk Réber Lászlót, Dargay Attilát, Szűcs Éduát, Varga "Zerge" Zoltánt.